Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Xerrada sobre spotters i pràctica sobre el terreny

 

_UVA9264

Què és un spotter?

Spotter és una persona que mostra interès per avions, companyies aèries o aeroports, dit d’una altra manera, un apassionat de l’aviació i l’aeronàutica, que conrea la seva afició i la tracta amb respecte i entusiasme.

Umberto Victòria ens dóna una definició més àmplia que diu: Spotter és aquell que observa avions, vaixells, trens, autocars …

Moltes vegades mirem el cel i veiem volar avions, sense donar-los massa importància; tots ens semblen iguals, però, hi ha una gran varietat de models i marques d’avions, així com de companyies aèries.

Infinitat de Spotters al voltant del món, viatgen buscant els millors aeroports i aerolínies, arribant a fotografiar avions de passatgers, de càrrega, executius i civils; també militars i helicòpters.

Els més buscats són entre d’altres l’Air Force One, El Beluga i els ja gairebé desapareguts avions de l’Ex Unió Soviètica.

Aprendrem quin equip és el més adequat per a aquesta tasca, els llocs estratègics a l’Aeroport del Prat, l’ús d’un programari com el Flightradar 24 i també coneixerem algunes webs d’avions.

La sessió constarà de dues parts: una sessió teòrica i una sortida a l’Aeroport del Prat.

Per a la sortida a l’aeroport cal anar en transport privat (cotxe). Treballarem pel costat del Parc del Delta del Llobregat.

La sessió teòrica es farà el dimecres 11 a partir de les 19.30 a la sala Bruno Arguemí

La pràctica es durà a terme a partir de les 7:30 del matí del següent dimecres dia 18, per poder fotografiar els avions més grans.

Les dues sessions estaran a càrrec d’Umberto Victòria.

DATES PREVISTES: els dimecres 11 i 18 de juliol.

INSCRIPCIÓ: Enviar correu a sortides@afc.cat indicant nom i numero de soci. No heu de respondre a aquest correu del que rebeu el missatge.

Els que disposeu de cotxe amb el qual poder fer el desplaçament a la zona de pràctiques, feu-ho constar.

Desitjant que aquesta proposta sigui del vostre gust, us esperem.

Josep Vicente