Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Visites guiades Exposició Gloria Salas

 

 

Gloria Salas BulbenaGloria Sales va morir el 19 d’abril de l’any passat als 101 anys. Va ser fotògrafa amateur i sòcia de la AFC durant més de 40 anys . Una de les primeres dones a Espanya que va pertànyer dins de la mateixa agrupació , a un grup específicament femení,”el Grup de Dones”. Al seu moment van ser reconegudes en tota Espanya com les pioneres i impulsores de la Fotografia femenina,juntament amb altres com Milagros Caturla, Roser Oromí, Carmen Garcia de Ferrando, Roser Martínez Rochina, Rosa Szucsetc…La col·laboració amb la Casa Sagnier sorgeix motivada pel valor sentimental que Gloria tenia amb ella , el seu marit Carlos Villavecchia era parent d´Enric Sagnier  Enri i les seves cases compartian el mateix jardí.

La Begoña Fernández, fotògrafa i socia de l´AFC, realitza les visites guiades de l´exposició Gloria Salas Bulbena, els dijous 19, 26 d´abril i 3 de maig,de 20:00-20:30 hores, a la Casa Sagnier, Carrer Brusi 61 ( parada ferrocarril Pàdua).
 
L´obra estarà exposada del 6 d´abril al 4 de maig.
 
Durant la visita explicarà una mica la seva trajectòria, així com les històries amagades en les fotos que comprenen l’exposició.
 
Per inscripcions escriu a: begfer@gmail.com