Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Visita al Cinquè Festival REVELA’T

 

REVELA'T 2017

 

DATA PREVISTA: 27 de maig de 2017

LLOC:  A Vilassar de Dalt, distribuït en diversos espais de la població.

PUNT DE TROBADA: Al Parc de Can Rafart: Punt Info Parc. Al no ser massa gran la població no serà difícil trobar-ho.

COM ARRIBAR: La idea es anar en cotxes particulars, per tant, és important  que els que puguin oferir-lo ho diguin per organitzar els grups. Aquests dies el poble està ple de cotxes i no serà fàcil aparcar,  per la qual cosa, es recomana  que anem als menys cotxes  possibles. 

Un altre possibilitat és anar en cotxe de línia. Surten de la Plaça Universitat.

HORA DE TROBADA:  A les 10h

HORARI DE LA ACTIVITAT: El festival està obert els tres dies dels dos  caps de setmana . El que comença el 19 de maig i el que comença el 26 del mateix mes.

 

 

 

Es tracta del festival de foto analògica més important de Europa.  Distribuïdes  per diversos llocs del poble de Vilassar de Dalt hi ha més de 50 exposicions així com parades en les que es poden adquirir els més increïbles estris per practicar els diversos processos de foto analògica.

Entre aquestes  activitats vull destacar, per la seva relació amb la nostre Agrupació, la exposició de fotografies  de Milagros Caturla i Gloria Salas Bulbena, pertanyents al Grup de Dones del 1960 aproximadament. Les fotografies de la Milagros Caturla, corresponen a “Las fotos perdidas en Barcelona”, trobades a Els Encants Vells per l’americà Tom Sponheim i que la nostra consòcia Begoña Fernàndez, va trobar la seva autora.

Em sembla una visita especialment  recomanable.

PREU:  S’han d’adquirir tiquets de 5€ que donen dret a visitar les més de 50 exposicions. Es poden adquirir allà o en la web del Festival. En aquest últim cas valen 4€.

INSCRIPCIÓ: Enviar correu a  sortides@afc.cat  indicant el nom, el número de soci, i si pot oferir cotxe.

Desitjant que sigui del vostre interès,  us hi esperem!.

 

Pere M. Puigdollers