Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Visita a l´exposició Xavier Miserachs. Epíleg Imprevist

 

Xavier Miserachs Bocaccio

DATA PREVISTA: Dijous 19 d’abril a les 12 hores.

LLOC: Edifici La Pedrera. Passeig de Gràcia Provença.

PUNT DE TROBADA: A la entrada de la cantonada del citat edifici.

COM ARRIBAR: Estació de Diagonal de TMB línies 3 i 5. Estació Provença dels Ferrocarrils de la Generalitat i diversos autobusos.

HORA DE TROBADA: A les 11:45 hores.

HORARI DE LA ACTIVITAT: Es preveu una hora aproximadament.

DESCRIPCIÓ DE LA ACTIVITAT: Visita a la exposició antològica d’en Xavier Miserachs (1937-1998) soci que fou de l’AFC. La visita ens la comen tarà de forma desinteressada la seva comissaria Laura Terrè, filla d’un altre soci nostre Ricard Terrè en la època d’en Miserachs.

Xavier Miserachs es un dels fotògrafs de referencia del nostre país en una època en la que varius d’ells, alguns sortits de l’AFC, van dur a terme una profunda renovació de la fotografia a partir de mitjans dels anys cinquanta. Miserachs introdueix noves maneres de mirar la realitat a partir de buscar-hi els elements simbòlics que expliquen les circumstancies del moment que viu.

La exposició es proposa redescobrir la prolífica trajectòria d’en Miserachs amb una amplia retrospectiva que aporti una visió de conjunt de la seva obra.

PREU: 3€ per persona si es jubilada i 5€ si no ho es. Convindria portar l’import exacte, doncs el pagament s’ha de fer per endavant, una persona com responsable del grup.

INSCRIPCIÓ: Enviar correu a sortides@afc.cat indicant el nom i el número de soci.

Desitjant que sigui del vostre grat us hi esperem

Pere M. Puigdollers