Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Visionat de fotos: El retrat femení en blanc i negre

 

Sessió de visionat on s’analitzaran fotografies de rellevants actrius del mon del cinema preses en blanc i negre

Actrius

 

 La fotografia en blanc i negre, actualment és una opció però als seus inicis no hi havia cap altre. Encara que les càmeres de què disposem reprodueixen el color amb un grau de perfecció encomiable l’ús del blanc i negre no ha reculat ni molt menys.

Les fotografies que veurem abracen un periode molt ample, des dels anys 30 fins ara. Això vol dir que veurem fotos analògiques i digitals i també alguna en estat no massa bo (còpies escanejades) però que és rellevant des del punt de vista fotogràfic.

Parlarem de composició, il·luminació, intenció i impressió que rebem en veure cada foto. Dic parlarem perquè es tracta que tothom opini sobre el que veurem.

Els companys Isidre Viaplana i Umberto Victoria, bons coneixedors del retrat i de la il•luminació a l’estudi participaran activament en aquest debat.

També ens acompanyarà com a convidat el fotògraf professional Manuel Daniel Rivera, soci de l’Agrupació en els anys “analògics”. És especialista en Nu, Retrat i Street. Al final de la sessió ens mostrarà algunes de les seves magnífiques fotografies.

Calendari i horari

Es farà el dimecres dia 15 de març de 18:30 a 20:30 hores

Activitat totalment gratuïta, exclusivament per els socis.

El plantejament estarà a càrrec de Josep Vicente, Isidre Viaplana i Umberto Victoria.

No cal inscriure’s. Us animem a participar.