Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Taller intensiu de fotografia en Blanc i Negre

 

a 40x56

El temari d’aquest taller està extret del Curs de Fotografia Avançada que Daniel Rivera s’imparteix a l’AFC. A data actual acaba de finalitzar el nivell cinc.

En cada un d’aquests nivells, especialment en el dos i en el quatre, s’expliquen tècniques de conversió a blanc i negre diferents de les habitualment conegudes.

L’objectiu d’aquest taller és reunir totes aquestes tècniques en un sol bloc perquè els interessats a obtenir el millor blanc i negre possible d’una imatge en color, puguin fer-ho amb el mètode que aquí s’ensenya.

Temari

El Taller tindrà una durada de 12 hores repartides en tres mòduls de 4 hores distribuïdes entre divendres tarda i dissabte matí i tarda, que se centra en la recerca d’imatges per a ser revelades a blanc i negre. Aquest taller conté el programa específic de Blanco i Negre, que s’imparteix en el curs de Fotografia Avançada un cop assolit el nivell 4

  • Mòdul 1 – Divendres tarda de 16.30 a 20.30 h.

Repàs teòric sobre el revelat en Photoshop i Camera RAW combinant diverses eines i diversos ajustaments RAW per capes.

També s’ensenyaran els ajustos de cambra recomanats per optimitzar la presa de fotografies amb intenció de passar-les a blanc i negre.

Per a aquesta primera sessió els participants hauran de portar els arxius RAW de les seves 10 millors fotos en color.

  • Mòdul 2 – Dissabte matí de 9 a 13 h.

Treball pràctic amb càmera, (lloc a designar) de 9 a 11 h. En aquesta trobada es realitzaran les proves d’ajustos de cambra que van ser comentats el Dia anterior, aquesta és una sortida de 2 hores seguides d’altres 2 de revelat a l’aula

  • Mòdul 3 – Dissabte tarda de 16.30 a 20.30 h.

Revelat de la feina anterior i ajustos finals per a impressió a paper. Aquest taller finalitza amb una trobada per visionat de fotos en paper de mida 24×30 que cada participant portarà al cap d’una setmana.

El taller serà impartit per Manuel Daniel Rivera

DATA: 4 i 5 d’octubre

Us animem a participar. PLACES LIMITADES.

PREU: 45

Inscripcions a formacio@afc.cat

10_