Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Taller Converses sobre Fotografia

 

anunci-1

Estàs satisfet amb les teves fotografies? Penses que es poden millorar? Creus que n’hi ha prou per aconseguir-ho amb els mitjans que avui tenim al nostre abast?

Ja sabem que sant Google avui dia ens proporciona TOT el que necessitem saber i que les eines d’edició fotogràfica ens permeten arrodonir la nostres captures . I és cert que la tecnologia és un mitjà extraordinari, però res és capaç de substituir una comunicació en persona i els beneficis que això aporta.

És per això que et proposem unes “Converses sobre fotografia”.

En aquestes Converses, podrem millorar la tècnica, retocar d’una altra manera, conèixer trucs, experimentar, … però sempre compartint el coneixement. I perquè hi hagi un intercanvi autèntic s’han de deixar de banda la vanitat, la intransigència, l’orgull i la por. Expressar els arguments amb total llibertat per una banda i amb escolta atenta per l’altre perquè no sigui un simple intercanvi de monòlegs.

Objectius

– Fer palesa la importància de reflexionar i pensar sobre què volem transmetre amb una fotografia

– Conèixer tècniques fotogràfiques que ens poden ajudar a millorar

– Compartir coneixement

anunci-3

Dinàmica del Taller

  • Si d’una imatge teniu diferents punts de vista, podeu portar les diferents fotos per veure les diferents solucions.

  • Cal dur la imatge acabada, i si la teniu sense revelar també anirà bé dur-la.

  • Cada dia es comentaran les imatges d’uns 4 alumnes, però no totes, tot dependrà del temps que hi dediquem a cada imatge.

  • Les imatges es mostraran en el monitor principal. Abans de començar a parlar d’una imatge, l’autor haurà d’explicar que és el que volia transmetre , que és el que li agradava i explicarà com la va fer a nivell de composició diafragma, velocitat, etc.

  • A partir d’aquí mirarem si ho ha aconseguit o no, què s’hauria pogut fer en el moment de fer la foto per a millorar-la, mirarem de si té alguna solució a posteriori, retallant o revelant per a millorar l’expressivitat des del punt de vista del que volia l’autor.

  • I també ho comentarem des del punt de vista dels altres participants, com l’hauria fet cadascú, i que és el que els ha agradat als altres.

  • Tots els comentaris s’han de fer de manera constructiva i també s’han de prendre de la mateixa manera per part de l’autor.

Calendari i horari

– El taller consta de 4 sessions de 2 hores.

– Els dimarts 17 de setembre, 22 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre

horari: de 18:30 a 20:30 hores

Preu socis: 25€.

El taller estarà a càrrec de Ramon Cugat.

Inscripcions a formacio@afc.cat

Places limitades