Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Sortida fotogràfica doble a Sant Andreu

 

BarVersalles

DATA PREVISTA: dijous 10 de maig la primera, a determinar encara la segona.

PUNT DE TROBADA: Davant la estació de Rodalies de Sant Andreu Arenal.

COM ARRIBAR:

  • Amb Rodalies baixant a Barcelona Sant Andreu Arenal.

  • Amb la L1 del Metro baixant a Fabra i Puig.

HORA DE TROBADA: A les 8.40 h.

HORARI DE L’ACTIVITAT: de 9.00 a 11.30 h aproximadament.

INSCRIPCIÓ: Enviar correu a sortides@afc.cat indicant nom i numero de soci. No heu de respondre a aquest correu del que rebeu el missatge.

Perquè sortida doble

La primera sortida es farà per documentar com és ara Sant Andreu respecte a com era fa cinquanta anys, quan va arribar el metro al barri amb dues noves parades (Sant Andreu i Torras i Bages).

Els amics d’Andana Central varen quedar molt entusiasmats amb les fotografies que vàrem exposar de la L9 del Metro, i ens han demanat si podem treure fotografies de l’exterior del trajecte Fabra i Puig / Sant Andreu / Torras i Baiges, ja que és el que va quedar més afectat a causa de les obres. Penseu que en aquells anys els túnels es construïen a cel obert.

Els senyors Ramon Carbó i Joan Termes ens guiaran la sortida. Especialment El Joan, il·lustre veí i gran coneixedor de Sant Andreu on resideix des que va néixer.

Abans d’iniciar la sortida ens explicarà com ho haurem de fer per correlacionar les fotografies que ja té dels llocs per on passarem, amb les que haurem de fer nosaltres. Òbviament també hi haurà temps per fotografiar lliurement tot allò que vulguem.

Aprofitant el seu coneixement del barri, hem quedat amb fer una segona sortida on descobrirem, amb la seva ajuda, la gran quantitat de llocs interessants que hi ha a Sant Andreu on poder treure esplèndides fotografies.

En aquesta segona sortida fotografiarem amb plena llibertat tot allò que estimem d’interès.

Desitjant que aquesta proposta sigui del vostre gust, us esperem.

Josep Vicente

CasaBLOC