Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Sortida fotogràfica al Pont del Petroli

 

 IMG_3338

DATA PREVISTA: dissabte 7 d´abril.

PUNT DE TROBADA: On està el “Mono” a l’entrada del pont.

COM ARRIBAR:

  • Amb Rodalies baixant a Badalona. Cal recular una mica fins trobar un pas subterrani que ens porta a la platja. Un cop allí ja el veureu.

  • Amb la L2 del Metro baixant a Pep Ventura. Cal anar cap a la platja pel carrer Ausiàs Marc i girar a l’esquerra per el carrer Industria fins a trobar el pas subterrani que he dit abans.

HORA DE TROBADA: A les 18.30 h.

HORARI DE L’ACTIVITAT: de 18.30 a 20:00 h aproximadament.

INSCRIPCIÓ: Recomanem inscripció ja que l´activitat pot estar subjecta a modificació horària.

Enviar correu a sortides@afc.cat indicant nom i numero de soci. No heu de respondre a aquest correu del que rebeu el missatge.

El pont

El Pont del Petroli és un pantalà de Badalona construït per a la descàrrega de productes petrolífers des dels vaixells cisterna i, des del 2009, remodelat com espai d’ús ciutadà i científic.

Està situat en la platja del Pont del Petroli, davant el passeig Marítim del barri del Progrés, endinsant-se en el mar uns 250 m amb una alçada de 6 m.

El temporal de començaments de 2017 que va afectar el litoral badaloní, amb onades de fins a vuit metres, va destruir bona part de les bigues de fusta que suportaven el paviment, va deixar molt malmesa la barana d’acer inoxidable, i va provocar un moviment centimètric lateral i longitudinal d’algunes de les peces. No van semblar afectats els pilons ni la resta d’elements del pont. La reparació va finalitzar en el mes d’octubre del mateix any, amb una inversió total de 216.280 euros, incloent millores en la il·luminació, seguretat i accessibilitat del pont.

Aquest indret és un dels llocs on anar a fer fotos més sensibles a la llum de tota aquella zona. S’ha d’anar quan surt el sol o quant s’amaga. La sortida del sol dura menys que la posta, raó per la qual he optat per la tarda-vespre.

Desitjant que aquesta proposta sigui del vostre gust, us esperem.

Josep Vicente