Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Sortida fotogràfica al Parc Central del Poble Nou i a l’espai Oliva Artés del MUHBA

 

_DSC4998RDATA PREVISTA: dimecres 8 de febrer

PUNT DE TROBADA:  Vestíbul del espai Oliva Artés. És una nau ubicada dintre del parc.

COM ARRIBAR: Metro L4 (Poblenou) TRAM T4 (Fluvià)  T5T6 (Espronceda)

També es pot anar amb l’autobusos 7, V27 i H12

HORA DE TROBADA:   A les 9.40 h

HORARI DE L’ACTIVITAT:  de 10 a 12:30 h

PREU: Activitat gratuïta.

INSCRIPCIÓ: Enviar correu a sortides@afc.cat

 

 

 

El parc

Són més de cinc hectàrees de verd, on predomina la vegetació autòctona mediterrània, que comparteix espai amb àrees temàtiques i amb l’avantguardisme del seu disseny, obra de l’arquitecte francès Jean Nouvel (el de la Torre Agbar).

És un espai espectacular on cada element vegetal o del mobiliari urbà compleix una doble funció pràctica i decorativa. Un exemple són els punts de llum de diferent tipologia, que, sàviament integrats en els espais, no solament realcen el disseny i la vegetació, sinó que són, ells mateixos, motiu d’admiració, ja sigui en forma de peveters, perxes o boles metàl·liques deixades a terra. Peveters que són testos per a plantes i altres jardineres verticals originals contribueixen a donar caràcter al recinte.

Aquest esforç pel disseny no exclou que també hi hagi jocs infantils, pistes de petanca, pàrquing per a bicicletes, taules de ping-pong i àrees per a gossos.

 

El MUHBA Oliva Artés

Podrem visitar l’exposició estable “Interrogar Barcelona. De la industrialització al segle XXI”, elaborada pel MUHBA i Hàbitat Urbà.

MUHBA Oliva Artés és un punt de trobada entre la formació de la ciutat al llarg del temps i els seus potencials de futur, en un taller de l’eix Pere IV del Poblenou. Aquest espai taller del Museu d’Història de Barcelona al Poblenou és un projecte d’Hàbitat Urbà en col·laboració amb l’Institut de Cultura de Barcelona.

Permeten fotografiar amb tota llibertat i trobareu un munt d’objectes interessants. La llum és una mica escassa per fer bones fotos. Millor vindre amb un trípode, un mono peu o pujar els ISO bastant.

Desitjant que aquesta proposta sigui del vostre gust, us esperem.

Josep Vicente