Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Sortida fotogràfica al Circ Raluy Legacy

 

C2

DATA PREVISTA: dijous 28 de febrer
COM ARRIBAR: Metro L3 Drassanes, L4 Barceloneta. Bus: V13, V17,D20, 59, H14
PUNT DE TROBADA: Port Vell, Moll de la Fusta, davant del remolc “TAQUILLA”
HORA DE TROBADA:  A les 16:45 hores.
HORARI DE L’ACTIVITAT: De 17.00 a 18:30 al exterior del recinte.
                                                          De 18:30 a 20:30 funció de vespre.
PREU: 10 €. Procureu portar l’import exacte per facilitar l’adquisició de les entrades. Josep Vicente s’encarregarà de fer el pagament.
REQUERIMENTS: Per respecte als artistes, i al públic, durant la funció no es pot fer ús de cap tipus de flash.
RECOMANACIONS: Espectacle interior amb llum de focus puntual i en moviment, situar-se a les grades altes, també ús d’ISO alt, objectius tele o zoom amb focal llarga.
Durada aproximada de la visita 4 hores.
INSCRIPCIÓ: Envieu correu a sortides@afc.cat indicant nom i numero de soci
(no heu de respondre al correu remitent secretariaconsell@afc.cat)

El circ Raluy Legacy

Ve d’una llarga tradició cirquense després de cinc generacions d’artistes dedicats a la seva causa. Al maig de 2016 el famós Circ Raluy desapareix com a tal i es divideix en dos espectacles independents. El Raluy Legacy està liderat per Luis Raluy, que dirigeix a més de cinquanta artistes que componen la quarta i cinquena generació dels Raluy.

Una escenografia que et farà viatjar en el temps, amb els seus carros de més de cent anys d’antiguitat. El circ Raluy Legacy va triar aquest nom precisament per les seves ganes de retre homenatge al llegat dels seus avantpassats, però es desmarquen de la tradició amb els seus espectacles moderns i innovadors.

Entre els seus espectacles més coneguts es troben les boles gegants, les bombolles de sabó, els monocicles, el antipodismo, les teles aèries i els patins.

Arriba a Barcelona, el nou espectacle del Circ Raluy Legacy anomenat The Magic Formula.

Un impressionant show completament renovat que combina l’essència del circ, amb la màgia, la diversió i l’emoció en una fórmula única que sedueix a la gent gran i fascina als més petits, mantenint l’essència del més pur circ dels anys 30 fusionant-la amb l’avantguardisme més actual.

Qui va dir que les fórmules mágiques no existeixen? Pregunteu a Luis Raluy que, a més de ser el patriarca de la família, entranyable pallasso de cara blanca, és un reconegut matemàtic creador de reveladores fórmules i teories matemàtiques. Luis ha volgut compartir amb els espectadors la seva fórmula més transcendent: The Magic Formula.

Una fórmula que es manifesta en tota la seva esplendor en aquest nou espectacle carregat de màgia, emoció i destresa, on hi ha trucs i desaparicions, equilibris i contorsions, canvis tan ràpids que els nostres ulls tot just seran capaços d’assimilar o números que ens faran estar en suspens . Un xou fascinant que combina la tradició i l’esperit del circ més autèntic amb les últimes innovacions tècniques i artístiques.

Desitjant que aquesta proposta sigui del vostre gust, us esperem.

Pere Josep Sánchez Romero

C3