Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Sessió Informativa sobre com utilitzar els serveis Wetransfer i Dropbox

 

Dropbox01

Transferències d’arxius grans

Sessió informativa sobre com utilitzar els serveis WeTransfer i Dropbox

El problema

No és aconsellable transferir un gran nombre d’arxius, en alguns casos de molts megapíxels, enviant-los com adjunts en un correu electrònic i encara menys fer-ho via WattsApp.
No és el mateix transferir fotos del mòbil que fotos fetes amb una càmera de 50 Mp. Si ho fem mitjançant el correu electrònic, podeu saturar el compte del destinatari o en el cas de fer-ho amb WhatsApp provocar un consum de dades mòbils excessiu.

La solució

WeTransfer és un servei d’internet especialitzat en transferències de gran volum de dades, fins a 2 Gb, guardant-les en els seus servidors precisament perquè no hagin d’acompanyar al correu electrònic. No és l’únic però si és el més popular. És totalment gratuït i no cal enregistrar-se.

Dropbox és un programari, també gratuït i de fàcil instal·lació, que ens permet guardar al núvol, temporalment o indefinidament, els nostres arxius. Un cop allà, podem accedir a ells des de qualsevol ordinador o mòbil amb accés a internet. També els podem compartir amb els altres, amb la possibilitat, si ho volem, de què ells també puguin pujar i descarregar arxius.

Programa

Mostrarem amb casos pràctics, com s’envien arxius amb WeTransfer i també com es poden emmagatzemar indefinidament en un servidor d’internet amb l’ajuda de Dropbox.

Podreu comprovar que en qualsevol cas l’ús d’aquestes eines resulta extremadament senzill.

Animeu-vos.

Calendari i horari

Es farà el dilluns vinent 18 de desembre de 18:30 a 20:30 hores

La sessió, gratuïta, estarà a càrrec d’en Josep Vicente.

No cal inscriure’s.