Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Sessió Informativa: Altres fotos panoràmiques

 

JLD01Combinar fotografíes

 

LES ALTRES PANORÀMIQUES

Quan parlem de fotografies panoràmiques habitualment pensem en fotografies de paisatges o arquitectura en determinats formats a partir de 1:3, fetes amb equipament específic com trespeus, ròtules especials i fins i tot càmeres especials.

L’era digital i els avanços en la construcció d’òptiques i càmeres han permès que puguem obtenir i utilitzar la combinació de diverses imatges per altres finalitats. En la sessió a la qual esteu convidats, us explicaré la meva experiència en panoràmiques sense trespeus ni equipament especial, i també la utilització de la tècnica per fotografiar interiors, persones, o amb formats que no són panoràmics.

Josep Lluís Díez

 

IMATGES D’ALTA RESOLUCIÓ A PARTIR DE DIVERSES FOTOGRAFIES

Quan ens referim a aquest tipus d’imatge el primer que s’apareix en el nostre cap, són les fotografies panoràmiques de paisatges que es realitzen amb diverses preses. De fet sabem que aquest no és l’únic estil de foto, que es realitza amb aquest sistema, sense anar molt lluny vam conèixer un dels més importants treballs d’aquest estil quan Obama assumeix el seu càrrec de president. El Dia de la cerimònia. En aquest cas es va realitzar una fotografia de més de 250 preses que va sumar més de 1400MPx, els recomano visitar aquest web.

http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c

En el meu cas personal, vaig començar fent panoràmiques de paisatge, i més endavant vaig aprofundir en un mètode que em va permetre fotografiar tot tipus de llocs, espais interiors, i persones.

Des de fa un parell d’anys utilitzo aquest mètode per a la fotografia de nu, el sistema és molt senzill i alhora efectiu. Amb molt de gust els explicaré la meva experiència en la trobada al qual els convidem.

Manuel Daniel Rivera

_________________________________________________________

Calendari i horari

Es farà el dimecres dia 8 de maig de 18:30 a 20:30 hores

El debat estarà a càrrec de Josep Lluís Díez i Daniel Rivera.

Tindrà lloc a la Sala Bruno Argemí. La sessió és gratuïta.

Us animem a participar-hi. No cal inscripció prèvia.

Oberta a no socis.

 MDR01