Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Sessió fotogràfica d´Estudi Temàtica: “PIN-UP”

 

 

 

 AFC  Sessió Temàtica

 

 

En el seu viatge per la història de la moda, Schütt & Schütt se h´ sentit particularment apassionada per la moda de las dècades dels 40, 50 y 60.                                  

El llavors anomenat  “New look” va revolucionar completament la manera de vestir i d´ actuar de la dona i la seva figura.

La moda Pin- Up, sempre ha estat un model de gran atractiu, descaradura i subtil elegància. Té un aire on el femení congenia amb el “vintage”, amb el burlesque i amb aquesta bellessa que moltes dones avui dia segueixen imitant, diuen les dissenyadores.                 

Tessitura delicada, llavis d´un vermell intens, ulls ben delineats i gairabé felins, escots en forma de cor, pantalons i faldilles de cintura alta, sabates de taló, i per sobre de tot, l´ actitud: aquesta sensualitat exquisida que caracteritza a la dona i a la moda Pin-Up. Però aquesta adquireix veritable importància quan es converteix en inspiració per fotografiar i plasmar-la en dibuixos que ilustraven grans tanques publicitàries i posters amb la finalitat d´ animar el dia a dia dels soldats en la segona guerra mundial.

Schütt & Schütt s´ ha inspirat en aixó i ens aporta una proposta diferent.

Sóc la Carmen Fuentes, vaig començar com Pin-up fa dos anys com una afició, fins ara, que em dedico com a model. Per què em vaig fer Pin-Up? Portava tota la meva adolescència buscant el meu propi estil, i toda la meva vida he vist pelicules vintage i un dia vaig inentar imitar els pentinats d´ aquelles pel.lícules. El resultat va ser tan increïble i m´ anava com anel al dit: per fi habia trobat aquest estil que m´ identificaba. Estic en una agència de models, per lo que tinc moltes facetes, també m´ agrada fer cosplay i disfressar-me, i provar nous estils. He estudiat interpretació de petita, ballet, hip hop, contemporàni, salsa, bachata…

El preu de cada passi serà de 15 € amb una durada de 15 minuts cadascun, compartint el temps amb un altre fotògraf.

Divendres 27 d´octubre.

Ja pots apuntar-te estudi@afc.cat els horaris són els següents. 

Primer look: de 17:30 hores a 18:30 hores.

Segon look:  de 18:45 hores a 19:45 hores.

Tercer look: de 20:00 hores a 21:00 hores.

T´esperem. Places limitades.