Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Sessió fotogràfica d´Estudi Temàtica: “Kick Boxing”

 

Fotografies gentilesa de José Sanabria.

Fotografies gentilesa de José Sanabria.

 

 

El kick boxing és un esport de combat d’origen japonès i desenvolupament occidental en el qual es barregen les tècniques de la boxa amb les tècniques de puntades d’algunes arts marcials com el karate i el muay thai. 

Per a aquesta sessió comptarem amb una model  explosiva, trencadora , segura i treballadora: l´ Ariiadna, la qual la podrem fotografiar amb roba esportiva posant en actitud boxatil inspirada en aquesta modalitat de la boxa. Ella practica dins del kick boxing l´especialitat del Krav maga i jujisu.

Krav maga i jujitsu són formes d’autodefensa que difereixen en estil, història i pràctica. Desenvolupat en diferents àrees del món durant períodes separats, la intenció d’aquestes estratègies de defensa són molt diferents també. Mentre que el krav maga es va desenvolupar al començament del segle XX, els orígens del jujitsu es remunten a centenars d’anys.

Calendari i horari

Es realitzarà el divendres dia 27abril de 17:30 21:00 hores.

La sessió estará coordinada i dirigida per Pere-Lluis Serracanta.

 Preu: 15 minuts 25 euros.

Places limitades a 10 fotògrafs. ( Entrada individual del fotògraf).

Al realitzar la reserva se´t comunicarà aproximadament la teva hora. Les reserves es faran per rigorós ordre d’arribada dels correus electrònics.

Et demanem que siguis puntual.

Per reservar plaça enviar correu a:  estudi@afc.cat