Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Sessió fotogràfica Boudoir

 

 

23845291_1586349688077244_1594727010_n

BOUDOIR”

Per a aquesta nova sessió comptarem amb la model Sandra Tirado, model i fotògrafa amb més de set anys d’experiència en aquests camps. Ha participat en molts tallers, des del 2012 fins l´actualitat en aquesta especialitat de boudoir.

AQUESTA SESSIÓ NO ÉS DE NU.

QUÈ ÉS LA FOTOGRAFIA BOUDOIR?

El boudoir és un tipus de fotografia femenina en llenceria en la qual preval l’elegància i la sensualitat de la dona per sobre de tot.

Boudoir en francès significa “tocador”, i aquest tipus de fotografia recull aquests moments íntims de bellesa, preparació i cura personal que realitzen les dones “mentre s’arreglen” a la seva habitació.

Com és la fotografia boudoir?

Aquest tipus d’experiència es realitza en llenceria i roba anàloga en la qual les dones són normalment alienes a la càmera, amb un posat dolç, delicat i natural. Es busca insinuar més que ensenyar i que la fotografia transmeti. Tot això bàsicament es pot resumir que és un tipus de foto de noies que es realitza en llenceria perquè agradin a les noies (encara que també agradin a la majoria d’homes). No confondre amb les típiques fotos de llenceria de les revistes masculines amb posis molt suggeridores i fins i tot agressives. Aquest estil té una gran popularitat a EUA i el nord d’Europa, fins al punt que la majoria de dones volen, en algun moment de la seva vida, realitzar-se fotografies d’aquest tipus, sent molt habitual que les seves parelles els regalin una sessió d’aquest tipus per aniversari, aniversaris o Sant Valentín.

Es busquen els primers plànols, esprement al màxim els encants de la dona, el cabell, els llavis, els sins, les corbes, les cames, l’anatomia femenina està plena de zones carregades de sensualitat, per la qual cosa s’ha de centrar-se a potenciar aquelles zones que considerem que són punts fort de la modelo i oculta aquelles que no ho són. Els primers plànols aporten sempre molta força a la fotografia.

Normalment les sessions boudoir són un regal especial per a algú, però també ho són per a una mateixa perquè en elles descobriràs el realment sensual que pots arribar a ser.

Una sessió “Boudoir” no és fer unes simples fotos…. NO! Va molt més allà, és una experiència que para moltes dones significa un canvi de percepció del seu cos i acceptació de la seva bellesa. Una experiència que comença al moment que decideixes a realitzar la sessió, l’elecció de l’estil de fotografies, la selecció de la localització i roba, fins a l’experiència durant la sessió fotogràfica i el lliurament de les imatges.

Calendari i horari

Es realitzarà el divendres dia 15 de desembre de 17:30 21:00 hores.

La sessió estará coordinada i dirigida per Pere Lluis Serracanta.

 Preu: 15 minuts 20 euros.

Places limitades a 10 fotògrafs. ( Entrada individual del fotògraf).

Al realitzar la reserva se´t comunicarà aproximadament la teva hora. Les reserves es faran per rigorós ordre d’arribada dels correus electrònics.

Et demanem que siguis puntual.

Per reservar plaça enviar correu a:  estudi@afc.cat