Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Nova Activitat: My Best Photos

 

DR01

MY BEST PHOTOS

Les meves millors fotos, traduït a l’anglès és el nom d’una nova activitat que començarem ben aviat i que espero i desitjo que us agradi i us animi a participar.

Resulta què tenim bastants socis a l’Agrupació que fan molt bones fotografies però no les hem pogut gaudir perquè a l’Agrupació no han estat mostrades.

Es tracta doncs de fer periòdicament una sessió de visionat, en pantalla, d’una selecció de les que el fotògraf ens vulgui mostrar.

Compensarem el fet de que no les puguem veure impreses en paper, amb un diàleg en què el presentador ens explicarà el perquè de la fotografia i nosaltres comentarem i preguntarem el que considerem més adient.

Per poder iniciar aquesta activitat, he contactat amb alguns socis que pertanyen a aquest grup de què tenen molt bones fotografies, gairebé desconegudes per nosaltres i que mereixen ser vistes. A tots els ha agradat la iniciativa i han acceptat participar.

L’activitat, òbviament, està oberta a tothom qui vulgui participar. La previsió és de fer, com a mínim, una sessió al mes, però segons els socis que vulguin participar podem fer-ne una cada dues o tres setmanes.

                                                                                       DR02