Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

My Best Photos / Montserrat Piqué

 

 

arq_urb_06_reduida

My BEST Photos / MONTSERRAT PIQUÉ

Una altra convocatòria de “My Best Photos” en la que ha estat un soci, en aquest cas sòcia, que demana mostrar-nos una selecció d’algunes de les seves millors fotografies.

Va entrar a l’Agrupació el 2017 amb un alt nivell de participació en moltes de les activitats que proposem regularment. També va presentar una exposició “OSSOS”, monotemàtica, al Nou Espai.

Ara ens mostrarà un repertori de tot allò que ha considerat interessant de Fotografiar.

Desitjant que aquesta proposta sigui del vostre gust, us esperem el proper dia 9 d’abril.

Josep Vicente

_____________________________________________________________

Montserrat Piqué Baró

Fa molts anys que em dedico a la fotografia primer amb analògic, revelant-me-les jo mateixa al laboratori, i més recentment amb digital.

El canvi a digital em va representar un repte, no tant sols pel canvi del concepte sinó, perquè al no tenir la formació adequada en l’àmbit del revelat amb Photoshop, vaig iniciar-la de manera autodidacta. El resultat final de les imatges obtingudes per a mi no era prou satisfactòri, motiu pel qual començo a formar-me en aquest àmbit realitzant cursos, majoritàriament a l’Agrupació. I ara sí, ja començo a treballar fotografies que estic fent actualment i anteriors digitals que no tenia tractades.

Com a sòcia de l’AFC des de fa més d’un any, he anat incorporant-me a diverses activitats de les que es realitzen a l’agrupació i entre elles a passes de fotografia realitzades en diferents formats de la mà tant de professionals com d’aficionats amb molt alt nivell en el treballs exposats, molts d’ells també socis de AFC.

El que més m’ha agradat ha estat el fet de que, els que van exposar les seves fotografies després es trobaven com a públic observant els treballs d’altres amb gran interès i això fa evident, per part dels associats, una gran estima per la fotografia. Aquest fet m’ha portat a demanar de fer aquesta presentació, tot i que fer-la, davant d’un públic tant exigent i entès com el de l’Agrupació, fa que sigui un repte majúscul.

Amb aquesta projecció el que pretenc es fer un tast de la meva visió del món en diferents àmbits. Sempre m’ha agradat anar amb la càmera recollint imatges que hem transmeten sensacions, moltes de les quals vull compartir amb vosaltres.

_____________________________________________________________

DATA PREVISTA: dimarts 9 d’abril

HORARI: de 18.30 a 20:30 hores aproximadament.

INSCRIPCIÓ: Solament els no socis, si desitgen venir, hauran d’apuntar-se enviant un correu a cultura@afc.cat