Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

My Best Photos / Miquel Ribas

 

MRP02

Ara ja fa bastant temps, vaig anar a l’AFC per veure una exposició, coincidint amb la Francesca Portolés que em va convèncer, sense gaire esforç tot sigui dit, en fer-me soci de l’entitat.

Des d´aleshores he compartit la nostra afició amb amics i mestres que m’han fet créixer com a fotògraf. El meu agraïment a tots

Quan el company Josep Vicente em va proposar participar en aquest fòrum amb “les meves millors fotografies” em va venir al cap la coneguda frase: .. “La meva foto preferida és la que faré demà” Però com va dir  Theodore Roosvelt :  “Fes el que puguis, amb el que tinguis, allà on siguis”.

Miquel Ribas

Soci de l’Agrupació des de 2014, resident a Sant Quirze del Vallès i assidu a gairebé totes les activitats a pesar dels desplaçaments que l’hi comporta.

És membre destacat del grup dels socis que no ens mostra les seves impressionants fotografies i es tracta d’aprofitar aquesta nova activitat per veure-les i gaudir-les.

També és membre co-fundador del grup AFC Explorers que vaig crear per “explorar” llocs candidats a anar a fer una sortida de les que fem a l’Agrupació. Algun hem trobat, i bons restaurants també.

On es poden veure algunes de les seves magnífiques fotografies és a la web de Flickr https://www.flickr.com/photos/miquelrbs/

Una bona mostra del tarannà del Miquel quan es posa a fer fotografies.

Desitjant que aquesta proposta sigui del vostre gust, us esperem.

Josep Vicente

DATA PREVISTA: dimecres 23 de maig

HORARI: de 18.30 a 20:00 h aproximadament.

INSCRIPCIÓ: Solament els no socis, si desitjant vindre, hauran d’apuntar-se enviant un correu a cultura@afc.cat

MRP03