Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Laboratori Modular de Fotografia Digital

 

01 Fotos ejemplos RC

Si ja has fet els tres nivells bàsics de Photoshop i / o tens coneixements de Lightrom o Adobe Camera Raw i ara vols aprofundir en la pràctica per a millorar les teves fotografies quan les fas a la càmera i quan les reveles a l’ordinador, ací trobaràs l’espai on podràs desenvolupar l’expressió personal.

Aquest Laboratori és un conjunt de quatre mòduls temàtics estructurats en xarrades i tallers, on el fil conductor és el teu interès, és a dir, les teves fotografies. En finalitzar tindràs criteris clars i pràctica per a aconseguir imatges de qualitat al moment de prendre la fotografia i revelar-la, d’acord amb les teves intencions.

En finalitzar, es presentaran els projectes als companys i es farà una presentació per a l’Agrupació i els familiars.

Professor: Ramon Cugat i Mauri

Adreçat a: Socis amb nivell intermedi de Photoshop i / o Lightroom o Adobe Camera Raw.

Durada del Laboratori:

21 sessions de dues hores

Del 21 de gener al 16 de juny

Mòduls temàtics:

1. Converses sobre fotografia

Els alumnes porten fotografies i es comenten entre tots de manera guiada, amb l’objectiu de millorar aspectes tècnics i de composició.

2. Temes tècnics

Jornades per a conèixer millor les càmeres i conèixer com reaccionen els sensors, quines modificacions fa la càmera als RAW i als JPG, etc.

3. Revelatge (Lightroom, Photosho, Adobe Camera Raw)

Jornades on es fan exercicis proposats pels alumnes, com la modificació concreta de fotos o seguir tutorials trobats per internet, etc. Aquestes jornades tenen l’objectiu d’aprofundir en el coneixement del programari de revelatge.

4. Desenvolupament d’un tema personal

Cada alumne triarà un tema per a explicar una història mitjançant diferents fotografies. L’objectiu és aprendre a pensar el tema i planejar les fotografies, tècnica i composició, triar les millors, revelar-les i presentar-les.

Els projectes es presentaran als companys i després, si hi ha temps, a l’AFC i familiars.

Inscripcions a: formacio@afc.cat