Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

IX Concurs Fotogràfic Popular Fira de Sant Ponç 2019, Carrer de l’Hospital. Barcelona

 

 

Sant Ponç

BASES

 TEMA ÚNIC:  Plantes medicinals o culinàries

 PARTICIPANTS: Tothom qui vulgui

 OBRES: Un màxim de 5 fotografies per concursant. Cada fotografia ha d’anar muntada sobre una cartolina negra de 30X40 cm. La mida de la fotografia és lliure.

 ADMISSIÓ: Fins el dissabte 25 de Maig  a qualsevol de les dues adreces que figuren al final d’aquestes bases.

Al revers de cada fotografia s’ha d’escriure el nom popular i el científic de la planta, “IX CONCURS”. Cada concursant presentarà dos sobres: un de gran amb totes les fotografies, i un altre més petit, també tancat, amb una nota a l’interior amb les dades del concursant (nom, cognom, telèfon i correu electrònic).

Per tal de garantir la confidencialitat del procés, els dos sobres es lliuraran tancats, i a l’exterior de tots dos s’indicarà el número de fotografies presentades. El receptor assignarà un numero de registre i l´inscriurà en els dos sobres en presència del concursant , sense obrir-los.

 JURAT: Estarà compost  per  un representant de la Unió de Sant Ponç, un de l´Agrupació Fotogràfica de Catalunya i un Botànic. El jurat valorarà l´interés botànic i artístic de les obres. La decisió que es prengui serà inapel.lable.

 PREMIS: S’adjudicaran tres trofeus i medalles participatives per als 20 finalistes restants. Un mateix autor no podrà rebre més d’un trofeu o medalla.

 VEREDICTE: la  decisió  i l’entrega  de  premis  es farà als locals  l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya en un acte públic el dilluns 27 de Maig a les 18.30 h.

Les 23 primeres obres quedaran en propietat de la Unió de Sant Ponç, amb la cessió total dels drets d’exposició i reproducció en quansevol mitjà. La resta de les obres, no seleccionades, es podran recollir, per part dels seus autors, fins el dia 28 de juny, en mateix lloc d´admissió on les van lliurar.

 EXPOSICIÓ: Les obres premiades seran exposades el dia 11 de maig del l’any següent, durant la Fira de Sant Ponç del 2020, a la Residència d´Investigadors del CSIC  (Hospital 64, cantonada amb Egipcíaques), i durant un mes a l’Eix Comercial del Raval (Nou de la Rambla 14).

 LLOCS D’ADMISSIÓ:

Herboristeria del Rei: C/ Del Vidre, 1. Tlf. 933180512 / 615393497 

Horari: dimarts, dimecres i dijous de 15:00 a 20:30 hores. Divendres i dissabtes de 10:30 a 20:30 hores.

 Agrupació Fotogràfica de Catalunya– Del Duc, 14 pral. Tlf. 933016581 De dilluns a dissabte de 18:00 a 20:00 hores.

Convocat per la UNIÓ DE SANT PONÇ amb la col.laboració de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya i l’Associació d’Herbolaris Artesans de Catalunya.