Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Festa Infantil de Nadal 2018

 

 Bondia de Marta Renyer_foto de Jaime Rojas Photography

Una vegada més, la nostra Entitat celebra la Festa Infantil de Nadal. A l´espera del Pare Noel i els seus petits regalets… es repartirà el berenar.

La encarregada en aquesta ocasió serà Marta Renyer.

Marta Renyer (Tarragona, 1985)

Al 2012 es forma com actriu, en teatre físic Lecoq a Barcelona. Com a pallassa s’ha format amb mestres reconeguts internacionalment desde aleshores fins a l’actualitat. Des del 2012 actua amb els seus espectacles de sala i carrer, que s’han vist a Àustria, França i Portugal. És fundadora de la Cia. Toc Toc Théâtre amb la qual han creat tres espectacles i segueixen actuant arreu.

Ha dirigit dos espectacles de clown i com a pedagoga tetral ha impartit cursos de teatre gestual, commedia dell’arte i clown per adults.

A partir del 2015 treballa com a pallassa d’hospital amb Pallapupas, i col·labora com artista amb Pallassos Sense Fronteres, havent realitzat tres expedicions a Jordània, Líban i Angola. Treballa com actriu amb la Cia. Voilà desde 2017.

Bon dia!

Una pallassa que s’aixeca de bon matí i com tots nosaltres té la seva rutina. Tot va bé fins al moment on les notícies entren al seu univers de fantasia. La realitat ens transforma o podem transformar nosaltres la realitat? Bon dia! Parla desdel llenguatge del pallasso clàssic del nostre quotidià. Una aventura que lluita per mantenir i buscar la pròpia felicitat i compartir-la.

Un espectacle d’humor i fantasia per tota la família.

50 minuts. Per tots els públics

Calendari i horari

DATA PREVISTA: dissabte 15 de desembre.

HORARI DE L’ACTIVITAT: de 18:00-20:00 hores.

PREU: Activitat sense cost.

INSCRIPCIÓ: per telèfon a secretaria. Indicant nom, cognoms i edat de la criatura.