Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Exposició “Qui hi ha dins el bosc?” de Glòria Sans

 

 

 

flor carbassa 2a

 

La mostra aplega una desena de fotografies de Glòria Sans, una santfeliuenca afincada al Montseny que ha retratat la natura des d´un punt de vista molt particular.

“Són fotografies fetes a través d´una gota d´aigua i mostren una visió molt personal del bosc”, ha explicat l´autora, qui afegeix que “tot és bastant poètic i màgic”. Sans subratlla especialment que no hi ha retocs en cap imatge i que les fotos mostren exactament el que veia al bosc a través del seu objectiu.

Totes les imatges estan fetes al Montseny, i per tal que el públic pugui apreciar la màgia del moment retratat, s´han reproduït a una mida força gran (173 cm x 113 cm), amb la intenció que la gota d´aigua captada per la càmera permeti observar els detalls del reflexos de la llum o els jocs d´ombres i textures.

Aquesta és la primera exposició individual de la fotògrafa Glòria Sans, tot i que anteriorment ha participat en altres mostres col.lectives. Les fotografies que hi presenta però, són totalment inèdites i compten amb l´apadrinament del fotògraf japonés Kok Ishikawa.

Glòria Sans ha cursat fotografia a l´Aula d´Especialització Fotogràfica de Barcelona i a l´Institut d´Estudis Fotogràfics.

En l´actualitat està centrada en un treball més personal i intimista. Podeu veure alguns dels seus treballs a https://www.flickr.com/photos/gloriasans/

Sala Bruno Argemí.

Inauguració: dilluns 18 de desembre a les 19.30 hores.

Fins el divendres 5 de gener del 2018.