Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Exposició: Mediterrani en pau i altres retrats. Autora: Rosalía Bronstein

 

Cangrejo 40X40

Cangrejo

 

Mediterrani en Pau i altres retrats

L’aigua és una energia en constant moviment, posseeix una força que es transforma, una matèria que cobra vida en diferents formes sense perdre la seva essència i la seva puresa química. En les seves formes més salvatges l’aigua resulta difícil d’apaivagar. És una força vital que es manifesta inclusivament des de la més plena calma fins a l’esclat sobtat, passant per desbordaments i contencions. No només pot resultar Font i força per a la vida, sinó també una amenaça i un perill per a la mateixa supervivència humana. L’aigua com a recurs vital està en perill, no la poden apaivagar. He allí la seva bellesa i potser en aquesta resistència a no ser apaivagada és on està la seva màxima salvació.

Rosalía M Bronstein, com totes les dones que cobren vida en el seu treball fotogràfic, com l’aigua, en la seva essència, representen una energia en permanent transformació. Són dones en moviment, entre la calma i l’esclat. L’aigua com a element es complementa amb els cossos, no existeix apaivagament sinó un moldeamiento mutu, una cerca que s’acura per a ser desxifrada sense necessitat de destruir una a l’altra.

La nostra pau humana, no pot definir-se per l’apaivagament, ni a través de la submissió d’aquesta energia transformadora, de la nostra essència. La pau es constitueix des de la força que es transforma i que es manifesta tant en calma com en esclats. Mai corresponent ni al silenci perpetu, ni a la destrucció, ni a la resignació.

En aquests treballs queda plasmat una Font d’energia que no cessa, no es deté, no es deixa apaivagar. Molt malgrat el caos i constants amenaces, aquests cossos no s’aquieten i no deixen de manifestar-se.

RBD

L’artista Rosalía Martínez Brosntein va exposar recentment “Mediterráneo en Paz” a Luxemburg entorn del “World Peace Fòrum Luxemburg 2019″.

CALENDARI  HORARI

INAUGURACIÓ: dimarts 1 d’octubre a les 19.00 hores

DATES EXPOSICIÓ: 01/10/2019 al 22/10/2019

LLOC: AFC. Sala Bruno Argemí

PREU: Entrada gratuïta

Sala Polivalent. Consulta horaris i activitats