Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Exposició: Manu Gordillo “Por amor a la fotografía”

 

 

Manu Gordillo o el art de la llum

Més enllà del centre de la nostra ciutat existeix gent i entre ella, grans fotògrafs, encara que sembli mentida que Manu Gordillo, conegut a tota Espanya per les seves imatges i pels seminaris que imparteix i amb clients que vénen de la resta d’Europa, no sigui conegut a Terrassa.

Aquest es un cas com el d’altres grans fotògrafs d’aquesta ciutat que no se’ls ha reconegut la seva contribució al món de la fotografia.

Fotògraf de tracte agradable, molt estimat entre els seus col·legues i benvolgut al seu barri de Can Perellada, ens mostra en la seva obra que la seva creativitat és molt àmplia. Sempre està pensant en l’art de la llum, amb el que ens relata una història en cada fotografia com si cadascuna d’aquestes imatges fos una pel·lícula amb principi i final.

Ja era hora que aquestes fotos veiessin la llum, el seu treball fotogràfic més personal està compost per dos estils que s’entremesclen, la bellesa dels cossos nus amb les històries que l’autor crea amb l’ambientació de la llum. Una llum que fa anar al seu gust, de la mateixa forma que un mag realitza els seus jocs de mans.

Temes com l’homosexualitat són tractats amb gran delicadesa, o amb ironia, com les religions, així com amb una sensibilitat especial en els temes familiars o de la seva Andalusia natal.

Testimoni d’històries de personatges des d’un altre punt de vista, l’autor ens mostra un altre món, el seu propi.

El món de Manu Gordillo, que maneja amb infinites possibilitats a través de la seva visió de la llum, de les ombres i dels colors.

En definitiva, una exposició viva, un gaudi visual.

Cristóbal Castro

Comissari de l Exposició

Del 19 de juny al 15 de juliol

Sala Bruno Argemí