Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Exposició de les fotografies de la Sortida a tres estacions de la L9 del Metro

 

JosepV03R

 

INAUGURACIÓ: dilluns 5 de febrer a les 19.30 hores
VISITES: Del 5 al 24 de febrer

Aquesta sortida es va fer el dimecres 18 d’octubre. Ens vam trobar al vestíbul de l’estació de Zona Universitària premeditadament doncs és fantàstic i molt interessant de fotografiar. De fet, la fotografia del grup, habitual de cada sortida la vàrem fer allí, aprofitant el magnífic escenari que ofereix aquest vestíbul tan especial.

Les estacions visitades van ser Fira, Europa Fira i Mercabarna.

Fira mereix una visita per la seva singularitat en la decoració i la grandiositat del vestíbul i les connexions amb la Fira 2 de L’Hospitalet.

Europa Fira i Mercabarna les vàrem anar a fotografiar perquè tenen una decoració que conjuntament amb Parc Logístic a la que no vàrem anar, per falta de temps, van rebre el premi FAD 2016 de decoració.

Precisament, la difusió en premsa d’aquest premi va ser l’inici de tot plegat. El procés habitual, visita prèvia, anunci i la convocatòria als socis, va ser com en qualsevol altra sortida de les que fem habitualment.

La sortida, prèvia autorització de TMB, va ser una de les més concorregudes de les que porto fent des de 2013 doncs hi van assistir 25 socis.

El visionat posterior que fem habitualment, va tenir lloc l’11 de novembre i allí es va acordar la possibilitat de fer una exposició col·lectiva, suggerida pel Josep Guindo, President de la nostra Agrupació, vista la notable quantitat d’assistents a la sortida.

Una sortida “normal” acaba aquí però una exposició col·lectiva acaba sent un procés bastant més llarg que tot el que s’ha fet abans.

Preselecció, selecció definitiva, impressió, muntatge en marcs i penjar-les al nou espai perquè les pugueu contemplar.

Afortunadament, Anna Barnés, amb experiència en exposicions col·lectives, ens ha aportat una valuosa ajuda en tot aquest procés. També agraïm al company Carles Punyet que ens hagi dissenyat el fantàstic cartell que encapçala aquesta exposició.

En quan a la distribució de les fotos en l’exposició, hem procurat agrupar-les per estacions i així s’aprecia amb més facilitat com ha vist cadascú un espai en el que hem estat tots.

Desitjant que us agradi l’exposició, us hi esperem.

Josep Vicente