Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Exposició Col.lectiva Cursos Il.luminació

 

_SDR2973-2cosumb+

 

 

La present exposició és una mostra col.lectiva dels socis que han participat en diferents cursos i sessions organitzades en la nostra Agrupació en el període comprès entre setembre de 2016 i juliol de 2017.

La majoria de les fotos estàn realitzades en clarobscur, una tècnica que durant el curs passat vam estar practicant molt . Fins i tot es va abastar alguna cosa de paisatges corporals (bodyscapes). Algunes fotos de la present exposició es van presentar també en el concurs de fotografía d´estudi celebrat al juny passat en les instalacions de l´AFC.

Podem apreciar clarament que malgrat haver estat  sessions col.lectives, cada soci ha utilitzat el seu ingeni i creativitat per captar a través de la lent de la seva càmera cosas diferents a la  resta dels seus companys.

Des d´aquí volgués animar als socis a seguir participant en les diferents activitats fotogràfiques organitzades en l´AFC.

Alguns dels socis partícips són:

Isidre Viaplana, Andreu Clapés, Emili Cepeda, Domenec Nobrega, Dani Ruiz, Irene Sanz, Carlos Punyet, Antoni Martí, Alfredo Garrido, Jaume Estrada, Lluís Ullés, Josep Lluís Soucheiron, Jordi Gil, Josep Suarez, Josep Soler, Adolf García, Esteve Manubents, Francesc Albert, Joan Manel Amigó, Joan Bastet entre otros.

inauguració serà el proper divendres 22 de setembre a les 19:00 hores. Sala Bruno Argemí de nostra Agrupació.