Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Exposició “BINARI” d’Albert Folch

 

 

albert_folch_binari

BINARI

Sala Nou Espai.

Inauguració dimecres 4 d´octubre a les 19.30 hores. Fins el 4 de novembre de 2017.

El món digital està format en essència per zeros i uns.

Les 26 fotografies d’aquesta exposició, obtingudes i tractades de forma digital, representen d’alguna manera, amb el negre i el blanc, aquest dos dígits.

La tria de formes senzilles, quotidianes però belles, sensibles i efímeres alhora és el que he buscat i he volgut plasmar en aquesta exposició.

Tot el que veieu ja no existeix: s’ha transformat, desaparegut o desintegrat però espero que tota la bellesa es mantingui  molts anys reflectida en aquestes fotografies.

La bellesa pereix en la vida, però és immortal en l’art
La bellezza perisce nella vita, ma è immortale nell’arte

                                                                 Leonardo Da Vinci

 

 

Sóc barceloní, membre de l’Arxiu Històric Fort Pienc i de l’Agrupació Fotogràfica de Catalunya. L’afició a la fotografia em ve donada per tradició familiar. Autodidacta. He rebut també formació en la Agrupació Fotogràfica. He realitzat diverses exposicions en centres culturals, FestImatge de CalellaAgrupació Fotogràfica de Catalunya i galeria Nauart. M’apassiona crear, descobrir i jugar amb la imatge. Busco l’harmonia i la bellesa en les formes d’allò més quotidià, fins i tot en l’aparentment sense interès. Qualsevol instant, qualsevol lloc per insignificant que sembli pot oferir-nos la gratificant sensació de sentir-nos descobridors, protagonistes i espectadors alhora. La fotografia al cap i a la fi és el que m’ofereix i em fa sentir.