Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Col·laboració amb el projecte social “Descorda’t”

 

Projecte decorda't

Projecte Descorda’t

El projecte “DesCORda’t” és un projecte que persegueix mostrar d’una forma oberta i natural les cicatrius causades per una operació a cor obert, a través de fer un recull fotogràfic de persones que han patit una esternotomia i que, lluny de sentir-se avergonyides o tapar-se, opten per a descordar-se i ensenyar al món la seva cicatriu, amb un somriure. L’objectiu és demostrar que hem superat alguna malaltia o complicació cardíaca i que la cicatriu és la marca d’una superació personal, d’un repte i de moltes ganes de viure; que ens sentim fortes i agraïdes per una operació que ens ha ofert una millora en la qualitat de vida i fins i tot una segona oportunitat.
Més enllà d’un tall que divideix el pit en dues parts, DesCORda’t és acceptació, valentia, positivitat i ganes de viure.

L’Agrupació Fotogràfica de Catalunya col·labora amb aquest projecte social a través de tres dels seus socis als qui se’ls va proposar fer les fotografies d’estudi de les persones operades.
Una vegada finalitzades les sessions fotogràfiques i triades les imatges el resultat es presentarà en forma d’exposició, possiblement a finals d’any, en les instal·lacions de l’Agrupació.

 Enllaç amb: www.acorobert.cat