Del Duc 14, Pral. 08002 Barcelona
Telf. 933 016 581 • afc@afc.cat

Dilluns a dissabte de 17:30h a 21:00h

Entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya amb la Creu de Sant Jordi

Associa’t!

En primer lloc volem agrair-li el seu interès en visitar la nostra pàgina Web. Aquí trobarà més informació sobre la Agrupació Fotogràfica de Catalunya i de com fer-se soci de la mateixa.

La nostra agrupació li ofereix un ampli ventall de serveis i activitats, entre els quals cal destacar l’aula digital on s’imparteixen cursos i tallers gratuïts o a un cost molt baix, per als socis; dos laboratoris analògics; un plató de 30m2, completament equipat, del que podrà disposar lliurement prèvia reserva; dues sales d’exposició, una d’elles dotada d’un monitor gegant per a la projecció de fotografies digitals i audiovisuals; museu; biblioteca i altres instal·lacions complementàries que ens agradaria poder-li mostrar personalment.

Però, el que més ens diferencia d’altres entitats, són els aspectes presencials. A la nostra seu social -un local propi obert 6 dies a la setmana de 17:30h a 21:00h- trobarà un ambient acollidor on podrà compartir inquietuds i aficions. Podrà participar en tertúlies; concursos socials; sessions de retrat amb model; excursions i sortides fotogràfiques; veure exposicions i exposar les seves pròpies obres i en definitiva, participar en les nombroses activitats que contínuament es realitzen. Per a la seva comoditat, per correu electrònic, li recordarem puntualment totes les activitats previstes en un termini prudencial.

Per inscriure’s com a soci, la millor manera és visitar-nos qualsevol dia laborable dins de l’horari ja esmentat. El rebrem amb molt de gust i li aclarirem qualsevol dubte que pugui tenir. Respecte als tràmits, són molt senzills, tenim una sol·licitud d’ingrés a emplenar i signar i ens haurà de facilitar el numero de compte en la qual desitgi que li siguin degudes les quotes. També necessitarem una fotografia seva, de carnet.

En l’aspecte econòmic, li informem que no hi ha quota d’entrada i pel pagament dels rebuts es pot triar entre la modalitat semestral o anual.

Esperem haver donat resposta a les seves qüestions i quedem a la seva disposició per aclarir qualsevol dubte que tingui.

Li agraïm de nou el seu interès i el temps que ens està dedicant i quedem a l’espera de poder-li atendre personalment en la nostra Agrupació, carrer del Duc nº 14, pral., Barcelona.

Cordials salutacions,

Agrupació Fotogràfica de Catalunya.